Buitenschilderwerk door
MK Schilderwerken: Bescherming, Restauratie en Nieuwbouw

 

Bij MK-Schilderwerken gaat buitenschilderwerk verder dan alleen het esthetische aspect; het omvat ook bescherming, restauratie én het verfraaien van nieuwbouw. Ontdek onze expertise in buitenschilderwerk, inclusief de restauratie van oude monumentale panden en het verlevendigen van nieuwbouwprojecten.

Wij staan voor vakmanschap, aandacht voor erfgoed én vernieuwende ideeën centraal. Ontdek hoe wij uw woning of bedrijfspand kunnen beschermen, verbeteren en in ere herstellen, ongeacht de bouwperiode.

 

Ervaring in Restauratie:
Oude Monumentale Panden

Als ervaren schilder heeft Michael Kleijderman bij MK-Schilderwerken een bijzondere affiniteit met het restaureren van oude monumentale panden. Of het nu gaat om het herstellen van authentieke kleuren, het behandelen van historisch houtwerk of het aanpakken van verweerde gevels, wij begrijpen de unieke uitdagingen en verantwoordelijkheden die komen kijken bij het behoud van historisch erfgoed.

 

Onze Aanpak:

  • Historisch Verantwoorde Kleuren: We werken met zorgvuldig gekozen kleurenpaletten die passen bij de tijdperken van de panden.
  • Behoud van Authentieke Kenmerken: Onze restauratie-experts zorgen ervoor dat originele details en kenmerken behouden blijven.
  • Hoogwaardige Materialen: We gebruiken materialen die specifiek zijn ontworpen voor de restauratie van oude gebouwen maar ook nieuwbouw.

Onze Diensten:

Gevelschilderwerk:
Bescherm en verfraai de buitenkant van uw pand, of het nu oud of nieuw is.

Houtwerk:
Behoud de kwaliteit van houten elementen, ongeacht de leeftijd van het gebouw.

Deuren en Kozijnen:
Geef uw entree een nieuwe uitstraling, passend bij zowel historische als moderne architectuur.


Impressies

Bekijk enkele van onze gerealiseerde projecten en ontdek de kwaliteit van ons werk. Klik op de afbeeldingen om ze te vergroten.

Neem contact op

Voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte voor buitenschilderwerk, inclusief restauratie van oude monumenten en verfraaiing van nieuwbouw, staan wij tot uw dienst. Neem contact op en ontdek de mogelijkheden voor uw specifieke project.


15 + 1 =

…of bel mij even:

T: 06 47 92 71 11